Ümraniye Masaj Salonu



Mix masajı, ısıtıcı etkili masaj kremlerinin, masaj yağları ile karıştırılıp birleştirilmesi ile ortaya çıkan karışım sayesinde bölgesel ya da tüm vücuda uygulanmasına denir. Fazla hareket veya stres nedenli kas ağrıları, romatizmalar, incinmeler, gerginlik, kireçlenme ve iskelet sisteminde ki ağrıları geçirmeye yarayan bu masaj dört tekniğin birleşiminden oluşmaktadır.
Mix masajı, karışık tekniklerden ve farklı krem, yağ çeşitlerinden harmanlanıp meydana gelen ısıtıcı etkili ve vücuda dinginlik veren karışık masaj türüdür. Ayak refleks, sırt masajı, sıcak taş masajı ve hint baş masajı dörtlüsünün kombinasyonu şeklindedir. Bu dört teknikten oluşarak sırayla işlem gerçekleştirilir.

Başlangıçta ayak refleks, tüm sinirlerimizin ve dokularımızın ayak altında ki tabanda olması sebebiyle sıcak uygulanarak ovma ve ufak dairesel baskılarla uygulanır. Bu uygulama sayesinde vücut tamamen gevşer. Kan dolaşımı hızla artar, kalp atışı hızlanır ve sinir sistemindeki basınç düşerek ruhsal anlamda rahatlama sağlanır. Sonrasında yapılan sırt masajı ile omurilik ve iskelet sistemi tamamen rahatlatılır. Omuzlara uygulanan sıkma hareketi ile omuz gerginliği ortadan kalkar, tamamen yumuşar. Sonrasında uygulanan sıcak taş masajı ise, sıcak kremleri ve yağları desteklemek amacıyla genellikle sıcak bazalt taşını vücudun belirli çakra yerlerine yerleştirip bekletilerek yapılır.

Artan kan akışı sıcaklığın da etkisiyle, daha fazla hücreye ulaşır ve bu sayede, daha fazla hücreye oksijen taşınmış olur. Bu uygulama romatizma ve eklem ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Yanlış noktalara konan, çakra bölgelerine konulmayan taşlar masaja hiçbir etki etmez, dolayısıyla uzman terapistler tarafından işlem gerçekleştirilmelidir. Beraberinde hint baş masajı uygulanır. Hint baş masajı ise, 5000 yıldır Hindistan’da uygulanan şifa niyetinde kullanılan bir masaj tekniğidir. Masaj ile, zihinsel arınmayı, ruhsal dengeyi, fiziksel rahatlamayı ve vücudun derin dinlenmesini sağlar. Akapuntur noktalarına parmakların dairesel hareketleriyle uygulanır.

Baş, boyun ve omuzlarda oluşan ağrıları ve eğer varsa tutulmaları tedavi eder. Tüm bu uygulamalar sırasıyla yapıldıktan sonra vücutta büyük oranda değişim görülür. Kaslar sıcak etkisiyle tamamiyle serbest kalır ve bu rahatlatmayla bilrikte ruhsal anlamda sakinlik ve dinginlik yaşanır. Stresi ve siniri en aza indirgediği gözlemlenmiştir. Aynı zaman da fıtık ağrılarında işe yarayan mix masajı fıtık şikayeti olan kişilerde ağrıların azaldığını saptamıştır. Mix masajı hamile kadınların ve açık yarası olan, deride morarma, kızarma, şişkinlik yaşayan kişiler terapiste danışmalıdır. Alerji problemi yaşayan insanların mix masajı yaptırması tavsiye edilmez. Yeni ameliyat olmuş, kalp ameliyatı geçirmiş kişilerin masajı yaptırmadan önce doktoruna danışması tavsiye edilir.
 



350 Mutlu Müşteri
325 Güvenli Hizmet
260 Farklı İkram
128 Tamamlanan mutluluk

Ümraniye Masaj Salonu

Gizlilik &Bizim ve misafirlerimiz için çok Önemlidir Hemen Arayın Gizliliğin Tadını Çıkarın