Ümraniye Masaj Salonu



 Telasli bir günün ardindan yipranmis zihninizi ve bedeninizi, dinlendirici bir masaj kadar hiçbir sey yatistiramaz. Masaj, sadece vücudunuzdaki dügümleri, dokulari ve kaslari çözmekle kalmaz. Ayni zamanda stresinizi dakikalar içinde eritir. Kaliteli bir masaj yagi, masaj deneyiminizi daha zevkli hale gelir. Terapistin daha kolay hareket etmesine yardimci olur ve masaj deneyiminizi gelistirmek için kaslariniza derinlemesine etki eder.

Rastgele bir masaj yagi seçmek, size her zaman rahatlatici bir etki saglamaz çünkü her yag her masaj için ayni etkiyi yaratmaz. Ihtiyaçlarinizi karsilayan dogru masaj yagini seçmek istiyorsaniz yazinin devamini mutlaka okuyun :)

Zeytinyagi

Genellikle Isveç masaji gibi hafif masajlarda kullanilir. Agir bir yagdir ve ciltte çok daha yavas oranda emilir.

Binlerce yildir Akdeniz kültürünün bir parçasi olan zeytinyagi cildiniz üzerinde nemlendirici etkiye sahiptir ve kuru ciltlerle savasmanin mükemmel bir yoludur. Spazmlari, agrilari ve kas agrisini gidermede yardimci olur.
Zeytinyagi ayni zamanda vücudunuzdaki kan dolasimini iyilestirmeye yardimci olur. Böylece, hücreler daha fazla besin ve oksijen aldikça, enerji seviyenizi yükseltir.

Argan Yagi

Genellikle kaplicalarda kullanilan argan yagi, rahatlatici bir ilik banyodan hemen sonra masaj ile uygulanabilir. Argan yagi hafif bir yagdir ve cildinizi aninda yumusatir. Cildinize bu yag ile masaj yapmak cildin esnekligini artirir ve yaslanma belirtilerini ortadan kaldirir.

 
Ayni zamanda cildinizin su tutma kapasitesini artirir, cildinizi nemli tutar ve nemlendirme seviyesini yükseltir. Bu da kurulugu önler ve cildi parlatir. Argan yagi ile yapilan masaj, agriyan kaslari gevsetir, sislik ve eklem agrisini azaltir.
 
Jojoba yagi
 
Jojoba yagi, antibakteriyel özelliklere sahip oldugu için sirt sivilce tedavisi için iyi olarak kabul edilir. Bu yüzden çogunlukla sirt masaji için kullanilir. Cilt jojoba yagini hizli bir sekilde emer ve bu nedenle tekrar uygulanmasi gerekir.

Jojoba yagi aromaterapi masaji için mükemmel bir seçimdir, çünkü otlar ve uçucu yaglarla kolayca karistirilabilir. Ayni zamanda cildinizi tahris etmez, bu yüzden kaplicalarda bir vücut masaji için tercih edilir.



350 Mutlu Müşteri
325 Güvenli Hizmet
260 Farklı İkram
128 Tamamlanan mutluluk

Ümraniye Masaj Salonu

Gizlilik &Bizim ve misafirlerimiz için çok Önemlidir Hemen Arayın Gizliliğin Tadını Çıkarın