Ümraniye Masaj Salonu



Aromaterapi masajı farklı bitki özlerinden elde edilen masaj yağları ile uygulanır. Bu masaj türü 6000 yıl önce Antik Mısır’da ortaya çıkmıştır. Eski Yunan kadınları güzelleşmek için kullanıyordu. Bu masajda dikkat edilen en önemli özellik hareketlerin yavaş ama etkili olmasıdır. Rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici özelliğe sahip olan aromaterapi masajı masaj yağları ve bitki karışımlarının harmanlanarak etki edilmesidir. Masaj deri yüzeyine birebir etki edilerek yapılır, Yağların kokusu kişiye ruhsal bakımdan pozitif etki etmektedir. Amaç iyileşme sağlamasıdır ve bu iyileşme gözle görülür bir şekilde sağlanır.

Yaklaşık olarak 60 dakikada yapılan bu masaj, cildi besler, fiziksel ve ruhsal rahatlama sağlar. Klasik masaj tekniği ile hafifçe ovarak sürülen yağlar önceden seçilebilir. Bu masaj türü, klasik masaj yoluyla olduğu gibi, kompres yoluyla, teneffüs/buğu yoluyla, banyo yoluyla ve mekanın kokulandırılması yoluyla uygulanır. Yağların içerisinde biberiye özü bulunduğundan dolayı nezle ve sinüzit gibi hastalıklara iyi gelir. Aromaterapi masajının kökleri Çin ve Hindistan uygarlığından gelmektedir. Eski zamanlarda bu masaj hekimlik yöntemi olarak kullanılır, hastaları iyileştirme esas alınırdı. Aromaterapi masajı, kas kemik ve eklem ağrılarına bel, iltahap ve spor yaralanmalarına karşı iyi gelir.

Uykusuzluk, stres, gerginlik, aşırı sinirlilik gibi psikolojik sorunların çözümünde kullanılır. Hafıza ve zihinsel hareketlere iyi geldiği görülmüştür. Aynı zamanda bu masaj baş ağrılarını ve migren ağrılarını ciddi oranda azaltır. Kadınlarda regl sancıları, regl öncesi sendromu ve menepoz şikayetlerini aza indirir. Hamilelikte görülen bel ağrılarını azaltır ve şişen yerlerin ödemini atmasında yardımcı olur. Masaj aynı zamanda hem uygulama hem de içerdiği yağlar sayesinde solunum, dolaşım ve sindirim sorunlarını en aza indirir. Kulak, burun ve boğaz enfeksiyonlarına iyi geldiği gözlemlenmiştir. Masaj esnasında ovma, hafifçe vurma gibi hareketler olduğundan dolayı selülit ve kilo problemlerinde yardımcı rol oynar. Masaj sonrası terapist vücuda en uygun ve en çok şikayet edilen hastalığa özel bir yağ önerir. Sakinleştirici, canlandırıcı, enerji veren ve temizleyen yağlar bu iyileştirici etkilerin gözlemlenmesinde en büyük rolü üstlenir.

Aromaterapi masajında açık yara ve iltihaplı yaraları olan, morluk, şişlik, deride hassasiyet gözlenen kişilerde, kemoterapi ya da radyoterapi alan kişiler, yeni ameliyat olmuş, hamile kadınlar, bebekler, çocuklar ve ciddi boyutta varis şikayeti olan kişiler terapiste danışmadan aromaterapi masajını yaptırması sakıncalıdır. Aynı zamanda kan pıhtılaşması sorunu yaşayan kişiler doktoruna baş vurmalı, onay almalıdır. Kalp hastası olan kişiler terapiste danıştıktan sonra masajı yaptırmalıdır. Ayrıca masajdan önce metal içeren gıdalar tüketilmesi önerilmez.
 



350 Mutlu Müşteri
325 Güvenli Hizmet
260 Farklı İkram
128 Tamamlanan mutluluk

Ümraniye Masaj Salonu

Gizlilik &Bizim ve misafirlerimiz için çok Önemlidir Hemen Arayın Gizliliğin Tadını Çıkarın